english
Drobečková navigace

Úvod > Aktuality > Hledáme manažera výroby

Hledáme manažera výroby



NABÍDKA ZAMĚSTNÁNÍ

Jste zkušený manažer výroby a hledáte příležitost ve vzrušujícím podnikání, které usiluje o inovaci a růst?

Náš výrobní tým společnosti Bodit s.r.o. se sídlem ve Stříbře, hledá manažera výroby s cílem navýšení kapacity, zvýšení úrovně bezpečnosti práce a kvality výstupu krmiv.

Funkce manažera výroby spočívá v převzetí kontroly nad těmito změnami a díky spolupráci s kolegy a dalšími podpůrnými funkcemi v zajištění stálého zlepšování a růstu Boditu. Obsahem činnosti jsou následné práce na zlepšení řízení, optimalizace procesů a vylepšení kontroly procesu a sledování kvalitu produktů. Další náplní je přijímání nových zaměstnanců, vývoj výrobků, motivace a řízení výrobního týmu.

O Vás:

 Jste zkušený vedoucí výroby v malém až středně velkém provozu? Máte znalosti o výrobě a ve výrobním podniku, v ideálním případě s některými znalostmi o průmyslu živočišných krmiv? Máte skvělé zkušenosti s řízením lidí a jste schopni motivovat tým? Jste schopni vidět prostor pro zlepšení procesů a jejich implementaci? Hledáme někoho, kdo je schopen učit se nové dovednosti. Pro tuto pozici, je nutná znalost českého a anglického jazyka. Vzhledem k tomu, že se jedná o mezinárodní obchod, další jazykové dovednosti jistě podpoří vaše šance.

O společnosti:

Firma Bodit Tachov s.r.o. byla založena v roce 1996, kdy začala s výrobou mléčných náhražek pro telata. Od té doby nadále rostla, vymýšlela a vyráběla další produkty do produktového portfolia prostřednictvím inovací a akvizic. Bodit se nyní specializuje na mláďata a poporodní doplňky pro skot. Jako součást britské společnosti ABF, zde existuje obrovský potenciál osobního rozvoje v rámci skupiny Bodit a širší skupiny ABF.

Kontaktujte nás...


Menu

Fulltextové vyhledávání